fbpx

PAVILJOEN

arrow-left ontspannen & ontmoeten bij OP NOORDarrow-right

Paviljoen & terras Op Noord

Een lekkere cappuccino van eerlijke BeanBrothers koffie, een verse muntthee, een verkoelend ijsje op een zomerse dag of lekker borrelhapje met een Budels biertje. Lunchen, BBQ-en, zelf pizza’s bereiden & eten of andere maaltijden nuttigen? Wij bereiden de maaltijden, geheel aangepast aan uw budget!

Het is mogelijk (een deel van) het paviljoen, in combinatie met een activiteit, af te huren voor een verjaardagsfeest. Tevens beschikt het paviljoen over een afsluitbaar gedeelte, uitermate geschikt voor vergaderingen & cursussen. Eventueel in combinatie met een (sportief) arrangement.

Ons ruime terras biedt vele mogelijkheden om op veilige afstand elkaar te ontmoeten. Indien gewenst hebben we ook 30 plaatsen in het paviljoen beschikbaar.

Wil je er zeker van zijn dat er een plekje beschikbaar is, reserveer dan een tafel inclusief borrelplankje of consumptie vanaf € 1,50 p.p.
Of boek een midgetgolf arrangement vanaf € 7,00 incl. consumptie. Alle reserveringen zijn exclusief € 0,99 reserveringskosten.

We gaan voorlopig open op: woensdag t/m zondag 12 tot 18 uur.

 

Reserveer direct!

Wat bezoekers vertellen…

tripadvisor
” Een nieuwe spot ontdekt in Eindhoven waar je heerlijk kan genieten van een klein hapje en drankje bij paviljoen Op Noord met schitterend uitzicht op de midgetgolf baan. Genoeg te doen voor de kids.”

 

 

Covid-19 Update 😷

Welkom bij Op Noord,

Zaterdag & Zondag 12 tot 16 uur:
Koffie to Go (en thee & chocomel).
Midgetgolf met maximaal 4 personen per baan! 
Mountainbike & Stepverhuur.
Sportveldjes en Hardloopbaan gratis toegankelijk. 

Let op! Midgetgolf & Verhuur online reserveren!

Indien je reserveert ga je akkoord met de algemene voorwaarden en CORONA regels m.b.t. veiligheid personeel & overige bezoekers.

Blijf gezond en hopelijk weer tot snel,
Team OpNoord