040-2568862 info@opnoord.nl

PAVILJOEN

arrow-left ontspannen & ontmoeten bij OP NOORDarrow-right

Paviljoen Op Noord

Een lekkere cappucino van Red Beans koffie, een verse muntthee, een verkoelend ijsje op een zomerse dag of lekker borrelhapje met een Budels biertje. Bij Op Noord kan het allemaal!
Ook is het mogelijk om met een groep te komen lunchen, te BBQ-en, pizza’s te eten of andere maaltijden te nuttigen. Wij bereiden de maaltijden, geheel aangepast aan uw budget!

Ons nieuwe paviljoen en ruim terras zijn de ideale plekken om even lekker bij te komen van een spannende klim in ons hoogteparcours of van een gezellig potje midgetolf.

Tevens hebben wij een Speel & Beweegplein waar sportief en recreatief bewogen kan worden. Dit 2 hectare grote terrein heeft onder andere vier kunstgras veldjes, een 400 meter baan en diverse (electronische) speeltoestelen.
Dit terrein is overdag vrij toeganelijk (zie openingstijden). Buiten onze openingstijden is dit terrein exclusief te huur. De kunstgras veldjes kunnen individueel gehuurd worden door particulieren, maar ook het gehele terrein is bijvoorbeeld voor een bedrijfsdag te huur.

U kunt (een deel van) ons paviljoen, in combinatie met een activiteit, afhuren voor een verjaardagsfeest.

Het paviljoen beschikt eveneens over een afsluitbaar gedeelte, uitermate geschikt voor vergaderingen & cursussen. Eventueel in combinatie met een (sportief) arrangement.

Kom eens langs en vraag naar de mogelijkheden, we zijn er 7 dagen per week.

Wat bezoekers vertellen…

tripadvisor
” Een nieuwe spot ontdekt in Eindhoven waar je heerlijk kan genieten van een klein hapje en drankje bij paviljoen Op Noord met schitterend uitzicht op de midgetgolf baan. Genoeg te doen voor de kids.”