fbpx

PAVILJOEN

arrow-left ontspannen & ontmoeten bij OP NOORDarrow-right

Paviljoen & terras Op Noord

Een lekkere cappuccino van eerlijke BeanBrothers koffie, een verse muntthee, een verkoelend ijsje op een zomerse dag of lekker borrelhapje met een Budels biertje. Lunchen, BBQ-en, zelf pizza’s bereiden & eten of andere maaltijden nuttigen? Wij bereiden de maaltijden, geheel aangepast aan uw budget!

Het is mogelijk (een deel van) het paviljoen, in combinatie met een activiteit, af te huren voor een verjaardagsfeest. Tevens beschikt het paviljoen over een afsluitbaar gedeelte, uitermate geschikt voor vergaderingen & cursussen. Eventueel in combinatie met een (sportief) arrangement.

Wil je er zeker van zijn dat er een plekje beschikbaar is, reserveer dan een stoel inclusief consumptie voor € 2,50 p.p.
Alle reserveringen zijn exclusief € 0,99 reserveringskosten. 

Reserveer direct!

Wat bezoekers vertellen…

tripadvisor
” Een nieuwe spot ontdekt in Eindhoven waar je heerlijk kan genieten van een klein hapje en drankje bij paviljoen Op Noord met schitterend uitzicht op de midgetgolf baan. Genoeg te doen voor de kids.”

 

Wij sluiten tijdens de kerstvakantie!

Ook wij nemen even vakantie.
en zijn gesloten van:

19 december - 3 januari

Fijne feestagen, Team OpNoord

Update maatregels Covid-19Ingang per 18-12-2021

Op het beweegplein mag je vrij komen sporten op dinsdag tot en met zondag tussen 12 en 17 uur, maar denk aan de 1.5 meter regel en blijf niet rondhangen.

De horeca en het midgetgolfpark zijn per direct gesloten wegens de nieuwe maatregels rondom het Covid virus. Het beweegplein, sportvelden en wielerbaan blijven wel open om te sporten. Hierbij gelden wel de basisregels voor het sporten en wij vragen al onze bezoekers deze ook strikt te volgen. 

Het huren van een mountainbike of step blijft behoren tot de mogelijkheden. Ook zal de Open Wielerochtend doorgaan!

Natuurlijk blijven de basis regels gelden en vragen we je bij klachten thuis te blijven.

We vragen je onderling en naar ons als personeel afstand te houden.

Om iedereen veilig én met plezier te laten sporten of recreëren vragen we jullie begrip en samenwerking.