fbpx

HOOGTEBELEVING

arrow-left zoek het hoger op bij OP NOORDarrow-right

Op Noord heeft verschillende activiteiten in de hoogte. Hierdoor is voor elk gezelschap een passend aanbod te maken. Hoogte is multi inzetbaar, zo kan het een uitdagende activiteit zijn, maar zeker ook als middel worden ingezet in teambuildings activiteiten.
Op deze pagina leggen we graag uit wat de onderdelen in houden. 

Hoogteparcours

Een parcours gebouwd tussen de bomen, in totaal 11 unieke bruggen op 4 meter boven de grond. Het hoogteparcours is geschikt voor alle deelnemers met een reikhoogte van 175cm. Dit wil zeggen dat wanneer je met je hand in de lucht staat je 175 cm aan kunt raken. Dit is nodig om zelfstandig het zekersysteem over te zetten. Door ons belay systeem is het onmogelijk om ongezekerd op het hoogteparcours te staan.
Vanwege de hoogte van 4 meter is het hoogteparcours ideaal om kennis te maken met bewegen op hoogte.

 

High-rope

Sinds 2023 is deze uitdagende high-rope erbij gekomen.
Door de open structuur en het mooie verre uitzicht van dit klimpark speelt hoogtevrees al snel een rol. In totaal 14 verschillende uitdagende bruggen, 7 op 6 meter & 7 op maar liefst 10 meter boven de grond. Natuurlijk is hier ook gekozen voor een belay systeem met oog op veiligheid en is het onmogelijk om ongezekerd in de toren te staan.
De high-rope is next level, hierdoor worden grenzen verlegd en angsten overwonnen. De high-rope is geschikt voor deelnemers vanaf 12 jaar met een reikhoogte van 175 cm.

 

Klimmen & Klauteren

Naast alle uitdagende bruggen in de hoogte, hebben we ook verschillende los staande activiteiten. Deze zijn ook geschikt voor jongere deelnemers vanaf 6 jaar! In het outdoorpark staan 4 losse elementen, 2 jumps & 2 klimpalen. Bij de jumps klim je op een 4 meter hoge paal, als je bovenop de paal staat spring je naar een trapeze of een boei. Bij de klimpalen klim je zo hoog mogelijk tot maximaal 10 meter, waarbij je gebruikt maakt van de nietjes of klimgrepen. Na al het klimmen is het tijd om te klauteren. Een 20 meter lange speleo, waar je lenig en flexibel moet zijn om het einde te halen.

 

High All Aboard

Ben je opzoek naar een laagdrempelige teambuildingsopdracht? Zoek dan niet verder. Tijdens high all aboard staat vertrouwen & samenwerken centraal. Na elkaar klimmen 4 deelnemers op de paal. Op 4 meter hoogte is het de bedoeling om met elkaar op een platform te gaan staan, door middel van elkaar te helpen, ondersteunen en vast te houden eindig je in een mooie menselijke bloem.
Via een klimtouw worden de klimmers gezekerd. Om nog meer uit deze activiteit te halen heeft de rest van de groep de klimtouwen in handen en zorgen ze ervoor dat de klimmers weer veilig aan de grond komen.

MEER INFORMATIE

Liever meerdere onderdelen of een combinatie met andere activiteiten tijdens
je teamtrainingen, schoolsportdagen, Challenge by Choice of bedrijfsuitje?

Wat bezoekers vertellen…