fbpx
040-2568862 info@opnoord.nl

Eten en drinken

arrow-left Compleet verzorgde arrangementenarrow-right

Verzorgde arrangementen bij Op Noord

Een lekkere cappucino gemaakt van een eerlijk koffie van de Eindhovense Bean Brothers branderij, een verse muntthee, een verkoelend ijsje op een zomerse dag of lekker borrelhapje met een Budels biertje. Bij Op Noord kan het allemaal! We bieden een basis menukaart doordeweeks en in het weekend hanteren we een uitgebreidere kaart. Indien het weer het toelaat stoken we op zondag de pizza oven op voor een heerlijke huisgemaakte pizza.

Ruim aanbod

Het paviljoen en terras leent zich perfect voor je familiefeest, bedrijfsborrel, teamuitje of bruiloft. Naast een uitgebreide borrelkaart, bieden we ruim aanbod van maaltijden. Van BBQ tot pizza workshop en van brood lunch tot diner buffet. Wij bereiden de maaltijden, geheel aangepast aan je wensen en budget!

Het paviljoen

Het paviljoen en ruim terras zijn vanzelfsprekend de ideale plekken om even lekker bij te komen van een spannende klim in het hoogteparcours of van een gezellig potje midgetgolf. Het paviljoen beschikt eveneens over een afsluitbaar gedeelte, uitermate geschikt voor vergaderingen & cursussen. Eventueel in combinatie met een arrangement.

Combineren met leuke activiteiten

Pizza’s en Outdoor Cooking

Gezellig samen buiten koken op een houtvuur

Lunch – High Tea – Borrel

Diverse smakelijke mogelijkheden bij Op Noord

Buffetten

Van een Sate buffet tot een Spaans buffet

Barbecue

Van Kinder-BBQ tot luxe BBQ mogelijkheden

Wat bezoekers vertellen…

tripadvisor
” Een nieuwe spot ontdekt in Eindhoven waar je heerlijk kan genieten van een klein hapje en drankje bij paviljoen Op Noord met schitterend uitzicht op de midgetgolf baan. Genoeg te doen voor de kids.”

”┬áNamens allen en dan van klein tot groot wil ik U en de medewerkers heel erg bedanken.Men was heel tevreden over de locatie met ruimte en alle mogelijkheden. Men genoot van het midgetgolfen maar zeker ook van het voetballen ook van klein tot groot. En de kinderen hebben zich verder ook geweldig vermaakt.En ook bedankt voor de goede barbecue verzorging. En dat heerlijke weer kregen we erbij. Nogmaals hartelijk bedankt en misschien tot ziens.”
Betsie Sanders