fbpx

OVER ONS

arrow-left meer weten over OP NOORDarrow-right

Op Noord, actief ontmoeten is de locatie voor alle denkbare actieve uitjes voor het gezin, kinderfeestjes, een familiedag of een bedrijfssportdag. Ook voor naschoolse sport, educatieve programma’s, outdoor trainingen en teambuilding is het park zeer geschikt. Daarnaast bieden wij ATB-clinics en Skike cursussen aan. Je vindt ons aan de Oude Bosschebaan 11 te Eindhoven. Zie de contactpagina voor routebeschrijving en contact informatie.

Verhuur:
Het is mogelijk om diverse onderdelen van Op Noord per uur te huren, zoals een kunstgras voetbalveldje of de wielerbaan. Ideaal voor scholen, verenigingen en vriendengroepen.
Op Noord is tevens het adres voor het inhuren van sportieve attracties & activiteiten. Zo hebben wij een compleet eigen pakket aan opblaasbare attracties, van kasteel tot survivalbaan.

Maatwerk:
Het activiteitenaanbod van Op Noord, eventueel aangevuld met een mooie lunch, buffet of BBQ, zorgt ervoor dat jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt. Wij denken met je mee en leveren maatwerk. Op Noord is tevens een van de vele partners binnen het Sportcomplex Eindhoven-Noord. Door samenwerking kunnen wij een nog veelzijdiger aanbod aanbieden.

SVWB:
Veilig Werken is een van de belangrijkste pijlers in een buitensportbedrijf. Wij vinden het belangrijk dat dit uitvoerbaar en praktisch blijft. Door samenwerking met collega ondernemers binnen de Stichting Veilig Werken in de Buitensport blijven wij scherp en werken we aan een nog veiligere (buiten)sport.

Op al onze leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van de SVWB van toepassing. Klik hier voor PDF.

Wij sluiten tijdens de kerstvakantie!

Ook wij nemen even vakantie.
en zijn gesloten van:

19 december - 3 januari

Fijne feestagen, Team OpNoord

Update maatregels Covid-19Ingang per 18-12-2021

Op het beweegplein mag je vrij komen sporten op dinsdag tot en met zondag tussen 12 en 17 uur, maar denk aan de 1.5 meter regel en blijf niet rondhangen.

De horeca en het midgetgolfpark zijn per direct gesloten wegens de nieuwe maatregels rondom het Covid virus. Het beweegplein, sportvelden en wielerbaan blijven wel open om te sporten. Hierbij gelden wel de basisregels voor het sporten en wij vragen al onze bezoekers deze ook strikt te volgen. 

Het huren van een mountainbike of step blijft behoren tot de mogelijkheden. Ook zal de Open Wielerochtend doorgaan!

Natuurlijk blijven de basis regels gelden en vragen we je bij klachten thuis te blijven.

We vragen je onderling en naar ons als personeel afstand te houden.

Om iedereen veilig én met plezier te laten sporten of recreëren vragen we jullie begrip en samenwerking.