fbpx
040-2568862 info@opnoord.nl

MOUNTAINBIKE HUREN

arrow-leftreserveer hier directarrow-right

Verhuur mountainbike

De mountainbikes zijn los te huur vanuit Paviljoen Op Noord (vooraf reserveren) á €24,50 per dag incl. helm, rugzak met bandenplak setje en ehbo en een kop koffie/thee. Grotere aantallen in overleg en levering mogelijk op alle denkbare locaties. Liever zelf grotere aantallen ophalen, vraag dan naar onze speciaal ontworpen fietstrailers. Deze zijn te rijden met een B rijbewijs.

Speciale verzoeken of starten op andere tijden? Neem hiervoor contact met ons op via de mail of bel 06 24275835.
We verhuren fietsen aan individuen en groepen tot 75 personen, vanaf Op Noord en iedere gewenste locatie.

Bij afhaal vragen we per reservering 1X een kopie van ID als borg achter te laten.

Liever niet alleen op pad? Kijk dan naar de verschillende clinics die Op Noord aanbiedt. Voor elke niveau is een passende clinic!

Wat bezoekers vertellen…

Zonder twijfel de beste plek waar ik tot nu toe mountainbikes gehuurd heb! Op Noord heeft mooi en gloednieuw materiaal dat ook nog eens erg goed onderhouden wordt. Alle medewerkers waren even vriendelijk en enthousiast in hun uitleg. Toen we telefonisch vroegen naar de openingstijd werd meteen aangegeven dat we ook wel een half uurtje voor openingstijd mochten komen als dat nodig was, omdat ze er toch al zou zijn. Perfecte klantenservice! Het Palviljoen waar je de fietsen huurt is ook perfect om met een drankje even uit te rusten na het crossen door de bossen

M Kooiker