fbpx
040-2568862 info@opnoord.nl

Bedrijfsuitje

arrow-left Kies uit een standaard pakket of stel zelf een pakket samenarrow-right

Op Noord biedt vele mogelijkheden om een bedrijfsuitje te organiseren. In de onderstaande tabel zijn drie voorbeelden uitgewerkt. Mocht u andere activiteiten, buffetten en/of barbecues willen is dat natuurlijk geen probleem. We kijken graag samen naar de mogelijkheden om een passend bedrijfsuitje te maken dat past bij uw wensen. 

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR DIVERSE ANDERE MOGELIJKHEDEN

Klik op onderstaande knop om dit pakket te boeken of om je vraag te stellen over dit pakket.

Wat bezoekers vertellen…

Op Noord heeft voor onze collega’s met partners en kinderen, een groep van ongeveer 100 mensen, een uitmuntend bedrijfsuitje verzorgd op hun eigen mooie locatie. Een middag met de keuze uit verschillende activiteiten voor jong en oud werd bekroond met een heerlijke barbecue en borrel. Er werd ruimvoldoende en ervaren personeel ingezet en de barbecue was van hoge kwaliteit. Op het werk werd er nog wekenlang over nagepraat. Dankjewel Op Noord, voor deze prachtige verzorgde dag!
Thomas Krebbekx (Sligro Eindhoven)

“Afgelopen vrijdag een geweldige sportdag gehad met het werk (150 personen). Met aansluitend een BBQ en feest. Het team is erg professioneel, er is aan alles gedacht en ze doen het met veel enthousiasme. Bedankt Geert & team, het was top!!!!!!”
Ineke van Maanen