fbpx

ONTDEK DE MOOIE ATB-SPORT

arrow-leftvan beginner tot de ervaren rijderarrow-right

Een sportief specialisme van Op Noord is het mountainbiken en mountainbike verhuur.

Specialisme:

Al jaren specialiseren wij ons in mountainbiken en mountainbike verhuur. In eerste instantie vooral gericht op onderwijs en groepen, maar de laatste jaren richten we ons ook op meer de individuele aanpak.

Met ingang van seizoen 2020, hebben we ons complete fiets aanbod vernieuwd. Volledig aangepast aan de laatste ontwikkelingen op fietsgebied. We bezitten 65 mountainbikes die te gebruiken  zijn vanuit Op Noord, maar iedere denkbare locatie is mogelijk. De eigen label fietsen beschikken over een SRAM 1X 12 schakelsysteem, geveerde voorvork en 27,5 inch wielen. Maten voor deelnemers vanaf 1.45 meter tot 2.05 meter.

Clinics i.s.m. Mountainbikeclinics.com:

Beginners clinic:
Je hebt weinig tot geen ervaring en je wilt de basisprincipes van het mountainbiken leren?
Onder leiding van een ervaren en gecertificeerde mountainbike-instructeur leer je de technieken van het mountainbiken.

Eerst worden de basisprincipes zoals schakelen, remmen, klimmen, afdalen, bochten behandeld. Eenmaal de techniek onder de knie gaan we richting een MTB parcours of trekken we de bossen in. Tijdens de rit gaat de instructeur met u mee. Op diverse punten zijn verschillende leermomenten ingebouwd. Een goede rijtechniek is de basis voor volledige controle over de mountainbike. Wij voorzien je van tips, zodat jij kunt genieten van een geweldige mountainbike ervaring.

  • Tijdsduur van deze clinic is 3 tot 3,5 uur.
  • Prijs clinic € 42,50
  • Meerprijs evt. huur MTB + helm speciaal tarief € 12,50
  • In verband met de geldende RIVM maatregelingen, uitsluitend als de regels het toelaten. Er volgens z.s.m. nieuwe data!

Beschikbare data voorlopig:
13 november
4 december

Ouder / Kind clinic:
Samen met je zoon of dochter genieten op de mountainbike en er op uit in de natuur.
Onder begeleiding van onze instructeurs leren jullie allereerst de basistechnieken van het mountainbiken op het terrein van op Noord in Eindhoven. Bochten, remmen, klimmen en afdalen komen aan bod. Hierna gaan jullie onder begeleiding van de instructeurs een leuke uitdagende route (MTB Best) rijden waarin de techniek wordt toegepast. Tempo van deze mountainbikeclinic wordt aangepast op het niveau van de deelnemers.
Een mooie belevenis in de natuur. Aanrader voor iedere ouder met actieve kids.

Prijs voor ouder / kind clinic van +/- 2,5 tot 3 uur is € 69,95. Dat is voor de combinatie van kind/ouder.
In verband met de geldende RIVM maatregelingen, uitsluitend als de regels het toelaten. Er volgens z.s.m. nieuwe data!

Beschikbare data voorlopig:
7 November

Niet in het bezit van een mountainbike? Geen probleem, indien je de clinic vanuit de locatie Op Noord boekt, kun je bij ons een mountainbike huren tegen een sterk gereduceerd tarief van €12,50. Wij zorgen ervoor dat je mountainbike voor de clinic klaar staat, inclusief geschikte helm.

Ben je een ervaren fietser en wil je werken aan je skills of kennismaken met Enduro of Downhill neem dan rechtstreeks contact op met onze collega’s van www.MOUNTAINBIKECLINICS.com en geef aan dat wij je hebben doorgestuurd.

 

MEER INFORMATIE

RESERVEER ONLINE EN HUUR VOOR SLECHTS €21,50

Wat bezoekers vertellen…

“Wat een leuke ervaring was de mountainbike clinic. Als gezin een sportief uitje, heerlijk. Eerst de basistechnieken leren en oefenen en daarna de geleerde zaken in praktijk brengen door naar het bos te gaan. Gerald is een geduldige en enthousiaste mentor die het beste in je naar boven haalt en duidelijk ziet wat een ieder in huis heeft. We komen zeker nog een keer terug. Bedankt Gerald!” Edwin Korsmit

“Heerlijk gefietst als bedrijfsuitje. Na een korte en duidelijke instructie zijn we met het hele team naar Best gefietst. Ter plekke opgesplitst in twee nivo groepen en daarna onder zeer deskundige leiding, een behoorlijk technisch parcours gefietst. Goed verzorgd materiaal en prima geschoolde instructeurs. Echt een aanrader! ” Sjaak van den Bosch

Update maatregels Covid-19vanaf zondag 28-11-21

Op het beweegplein mag je vrij komen sporten op dinsdag tot en met zondag tussen 12 en 17 uur, maar denk aan de 1.5 meter regel en blijf niet rondhangen.

Voor de horeca geldt dat je binnen of op het terras nog steeds kunt genieten van een heerlijke kop koffie of een biertje maar met een geldige QR code/vaccinatiebewijs en op vertoon van je ID (vanaf 13 jaar en ouder). Ook hier is de 1.5 meter en gebruik van mondkapje weer ingevoerd. We zijn open van woensdag tot en met zondag van 12 tot 17 uur.

Natuurlijk blijven de basis regels gelden en vragen we je bij klachten thuis te blijven.

We vragen je onderling en naar ons als personeel afstand te houden.

Om iedereen veilig én met plezier te laten sporten of recreëren vragen we jullie begrip en samenwerking.