fbpx
040-2568862 info@opnoord.nl

CROSSEN DOOR DE BOSSEN

arrow-left ga op pad per ATB bij OP NOORDarrow-right

Een sportief specialisme van Op Noord is het mountainbiken en mountainbike verhuur.

Specialisme:
Al jaren specialiseren wij ons in mountainbiken en mountainbike verhuur. In eerste instantie vooral gericht op onderwijs en groepen, maar de laatste jaren richten we ons ook op meer individuele aanpak.
Met ingang van seizoen 2020, hebben we ons complete fiets aanbod vernieuwd. Volledig aangepast aan de laatste ontwikkelingen op fietsgebied. We bezitten 65 mountainbikes die te gebruiken  zijn vanuit Op Noord, maar iedere denkbare locatie is mogelijk. De eigen label fietsen beschikken over een SRAM 1X 12 schakelsysteem, geveerde voorvork en 27,5 inch wielen. Maten voor deelnemers vanaf 1.45 meter tot 2.05 meter.

Begeleide tochten:
Vanuit ons paviljoen rijden we onder leiding van een ervaren instructeur een sportieve tocht. Na een korte instructie rijden we een tocht variërend van 1,5 uur tot dag vullend, afhankelijk van het programma van de dag. De route wordt zoveel mogelijk aangepast aan het niveau van de groep. Onze thuisbasis zijn de routes rondom Best en Nuenen. Van beginner tot sportief, jong of oud. Mountainbiken is er voor iedereen. Tochten zijn ook mogelijk in je eigen omgeving, aanraders zijn de tochten in Brabant & Limburg.

Verhuur:
De mountainbikes zijn los te huur vanuit Paviljoen Op Noord (vooraf reserveren) á €21,50 per dag of €35,00 voor een weekend, incl. helmhuur.
Grotere aantallen in overleg en levering mogelijk op alle denkbare locaties inclusief transport.

Tijdens de Corona periode hebben we een speciaal aanbod voor de liefhebbers.
Online reserveren verplicht, actie tarief voor 3 uur nu €17,50 per fiets inclusief helm.
Afhaal uitsluitend op dinsdag t/m zaterdag tussen 9.30 en 12.00 uur, retour voor 15.00 uur.
Per online reservering brengen wij € 0,99 in rekening.

Bij afhaal vragen we per reservering 1X ID als borg achter te laten.

Het is van zeer groot belang dat u zich aan de regels van het RIVM houdt:
Houd 1,5 meter afstand, zowel bij aankomst als tijdens je fietstocht. Blijf thuis bij 1 of meer van deze klachten: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen, koorts (38 graden of hoger). Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf 38 C°) en/of benauwdheidsklachten. Vermijd fysiek contact met andere fietsers en hun spullen. Ga na het voltooien van de activiteit meteen weer naar huis, blijf niet hangen in het bos of de parkeerplaats. En ga vooral niet onderweg picknicken of iets dergelijks.
Volg de aanwijzingen van het personeel op ter plekke en hou je aan de regels zoals ontvangen bij de reservering.
Wij hebben geen horeca of sanitair ter beschikking.

Actieprijs €17,50 per fiets: Afhaal uitsluitend op dinsdag t/m zaterdag tussen 9.30 en 12.00 uur, retour voor 15.00 uur.
Langer huren? 1 volle dag €21,50, weekend €35,00.
Aangepaste tijden of speciale verzoeken? Neem hiervoor contact met ons op via de mail of bel 06 24275835.

Bij afhaal vragen we per reservering 1X ID als borg achter te laten.

MEER INFORMATIE

NU SPECIALE ACTIE!

RESERVEER ONLINE EN HUUR VOOR SLECHTS €17,50

Wat bezoekers vertellen…

“Heerlijk gefietst als bedrijfsuitje. Na een korte en duidelijke instructie zijn we met het hele team naar Best gefietst. Ter plekke opgesplitst in twee nivo groepen en daarna onder zeer deskundige leiding, een behoorlijk technisch parcours gefietst. Goed verzorgd materiaal en prima geschoolde instructeurs. Echt een aanrader! ”

Sjaak van den Bosch