fbpx

ONTDEK DE MOOIE ATB-SPORT

arrow-leftvan beginner tot de ervaren rijderarrow-right

Specialisme:

Al jaren specialiseren wij ons in mountainbiken en mountainbike verhuur. In eerste instantie vooral gericht op onderwijs en groepen, maar de laatste jaren richten we ons ook op meer de individuele aanpak.

Met ingang van seizoen 2020, hebben we ons complete fiets aanbod vernieuwd. Volledig aangepast aan de laatste ontwikkelingen op fietsgebied. We bezitten 65 mountainbikes die te gebruiken  zijn vanuit Op Noord, maar iedere denkbare locatie is mogelijk. De eigen label fietsen beschikken over een SRAM 1X 12 schakelsysteem, geveerde voorvork en 27,5 inch wielen. Maten voor deelnemers vanaf 1.45 meter tot 2.05 meter.

Clinics i.s.m. Mountainbikeclinics.com:

Beginners clinic:
Je hebt weinig tot geen ervaring en je wilt de basisprincipes van het mountainbiken leren?
Onder leiding van een ervaren en gecertificeerde mountainbike-instructeur leer je de technieken van het mountainbiken.

Eerst worden de basisprincipes zoals schakelen, remmen, klimmen, afdalen, bochten behandeld. Eenmaal de techniek onder de knie gaan we richting een MTB parcours of trekken we de bossen in. Tijdens de rit gaat de instructeur met u mee. Op diverse punten zijn verschillende leermomenten ingebouwd. Een goede rijtechniek is de basis voor volledige controle over de mountainbike. Wij voorzien je van tips, zodat jij kunt genieten van een geweldige mountainbike ervaring.

  • Tijdsduur van deze clinic is 3 tot 3,5 uur.
  • Prijs clinic € 42,50
  • Meerprijs evt. huur MTB + helm speciaal tarief € 16,50
  • In verband met de geldende RIVM maatregelingen, uitsluitend als de regels het toelaten. Er volgens z.s.m. nieuwe data!

Beschikbare data voorlopig:

 

Ouder / Kind clinic:
Samen met je zoon of dochter genieten op de mountainbike en er op uit in de natuur.
Onder begeleiding van onze instructeurs leren jullie allereerst de basistechnieken van het mountainbiken op het terrein van op Noord in Eindhoven. Bochten, remmen, klimmen en afdalen komen aan bod. Hierna gaan jullie onder begeleiding van de instructeurs een leuke uitdagende route (MTB Best) rijden waarin de techniek wordt toegepast. Tempo van deze mountainbikeclinic wordt aangepast op het niveau van de deelnemers.
Een mooie belevenis in de natuur. Aanrader voor iedere ouder met actieve kids.

Prijs voor ouder / kind clinic van +/- 2,5 tot 3 uur is € 69,95. Dat is voor de combinatie van kind/ouder.
In verband met de geldende RIVM maatregelingen, uitsluitend als de regels het toelaten. Er volgens z.s.m. nieuwe data!

Beschikbare data voorlopig:

Niet in het bezit van een mountainbike? Geen probleem, indien je de clinic vanuit de locatie Op Noord boekt, kun je bij ons een mountainbike huren tegen een sterk gereduceerd tarief van €16,50. Wij zorgen ervoor dat je mountainbike voor de clinic klaar staat, inclusief geschikte helm.

Ben je een ervaren fietser en wil je werken aan je skills of kennismaken met Enduro of Downhill neem dan rechtstreeks contact op met onze collega’s van www.MOUNTAINBIKECLINICS.com en geef aan dat wij je hebben doorgestuurd.

 

MEER INFORMATIE

RESERVEER ONLINE EN HUUR VOOR SLECHTS €24,50

Wat bezoekers vertellen…

Zonder twijfel de beste plek waar ik tot nu toe mountainbikes gehuurd heb! Op Noord heeft mooi en gloednieuw materiaal dat ook nog eens erg goed onderhouden wordt. Alle medewerkers waren even vriendelijk en enthousiast in hun uitleg. Toen we telefonisch vroegen naar de openingstijd werd meteen aangegeven dat we ook wel een half uurtje voor openingstijd mochten komen als dat nodig was, omdat ze er toch al zou zijn. Perfecte klantenservice! Het Palviljoen waar je de fietsen huurt is ook perfect om met een drankje even uit te rusten na het crossen door de bossen ”

M. Kooiker

“Heerlijk gefietst als bedrijfsuitje. Na een korte en duidelijke instructie zijn we met het hele team naar Best gefietst. Ter plekke opgesplitst in twee nivo groepen en daarna onder zeer deskundige leiding, een behoorlijk technisch parcours gefietst. Goed verzorgd materiaal en prima geschoolde instructeurs. Echt een aanrader! ” Sjaak van den Bosch

Familiedag?!?

Ben jij aan de beurt voor het organiseren van het volgende familie-uitje? 

Van een actieve tot een relaxte familiedag, bij Op Noord kun je alle kanten op. Heerlijk rustig een rondje midgetgolfen of juist de strijd aan gaan
met bijvoorbeeld archery tag of laser gamen. Voor alle activiteiten klik op onderstaande link.

Daarna lekker bij kletsen op het terras om af te sluiten met een heerlijke barbecue of buffet!