fbpx
040-2568862 info@opnoord.nl

Sportdagen Basisschool

arrow-left Kies uit een standaard pakket of stel zelf een pakket samenarrow-right

Wat doen jullie zelf?

Zelf zijn jullie verantwoordelijk voor team/groepsindelingen en het maken van speelschema’s. Jullie leveren zelf de spelbegeleiders en verzorgt de speluitleg voor de vrijwilligers. Zelf dragen jullie er zorg voor dat de toiletten schoon en toegankelijk blijven.  Jullie leveren de accommodatie op zoals jullie deze hebben aangetroffen. Tijdens de activiteiten dragen jullie zelf zorg voor een EHBO inclusief bijbehorende materialen.

Wat doet Op Noord?

Wij openen voor jullie de accommodatie en leveren de diverse spel onderdelen zodat jullie aan de slag kunnen. Bouwen voor jullie de omroepinstallatie op, leveren schoonmaakspullen aan voor de toiletten en wijzen jullie de weg op het beweegplein. Er is een coördinator aanwezig voor vragen en/of kleine oplossingen tijdens de opstart van de dag.

Waar hebben jullie toegang tot?

Jullie zijn gehuisvest op het beweegplein en hebben tot beschikking: 4 x sportveld, 2 omloopbanen, skeelerbaan, verspringen, hoogspringen, dansboog, tafeltennistafel, 1 basket, middenterrein en de toiletten (2 x WC 1 x urinoir).

Bijzonderheden

Afspraken gelden voor 1 dagdeel dus een ochtend tot 12.15 uur of een middag vanaf 12.30 uur.
Opbouwen is mogelijk vanaf 7.30 uur!!

.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR DIVERSE ANDERE MOGELIJKHEDEN

Klik op onderstaande knop om dit pakket te boeken of om je vraag te stellen over dit pakket.

Wij verzorgen evt. ook ranja, lunch,  spelkussen, springkussens, personeel enz.

Wat bezoekers vertellen…

“Wat een service. Helaas had ons schoolbestuur maar een beperkt budget vrijgemaakt voor de jaarlijkse sportdag. Na een kort gesprek met Geert hebben we toch een prachtige dag kunnen samenstellen. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt, mede door het prachtige weer. De dansboog was een reuze succes.”

Ilse van den Broecke