fbpx
040-2568862 info@opnoord.nl

Zeskampen

arrow-left Kies uit een standaard pakket of stel zelf een pakket samenarrow-right

Opzoek naar een gezellige, competitieve zeskamp. Elkaar uitdagen tijdens verschillende spellen, samen en alleen zorgen voor de meeste punten.

In onderstaande tabel hebben wij drie zeskampen uitgewerkt. Natuurlijk is het mogelijk om de pakketen aan te passen, vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Na de zeskamp is er ruimte om jezelf op te frissen om zo weer fris aan te schuiven bij het buffet of barbecue.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR DIVERSE ANDERE MOGELIJKHEDEN

Klik op onderstaande knop om dit pakket te boeken of om je vraag te stellen over dit pakket.

Wat bezoekers vertellen…

Op Noord heeft voor onze collega’s met partners en kinderen, een groep van ongeveer 100 mensen, een uitmuntend bedrijfsuitje verzorgd op hun eigen mooie locatie. Een middag met de keuze uit verschillende activiteiten voor jong en oud werd bekroond met een heerlijke barbecue en borrel. Er werd ruimvoldoende en ervaren personeel ingezet en de barbecue was van hoge kwaliteit. Op het werk werd er nog wekenlang over nagepraat. Dankjewel Op Noord, voor deze prachtige verzorgde dag!

Thomas Krebbekx (Sligro Eindhoven)

“Afgelopen vrijdag een geweldige sportdag gehad met het werk (150 personen). Met aansluitend een BBQ en feest. Het team is erg professioneel, er is aan alles gedacht en ze doen het met veel enthousiasme. Bedankt Geert & team, het was top!!!!!!”

Ineke van Maanen