fbpx

Pizza’s en Outdoor Cooking

arrow-left gezellig samen buiten koken op een houtvuurarrow-right

Opzoek naar een keer iets anders? Steek je handen uit de mouwen en bereid (deels) je eigen eten. Beleg je eigen pizza met alleen je favoriete ingrediënten. Of maken jullie een eigen kampvuur en bereid je daar verschillende lekkernijen op. Samen met een instructeur of chef van Op Noord creëer je
zo een heerlijke activiteit.

Alle programma’s zijn exclusief consumpties.

 

 

Outdoor Cooking € 19,50 p.p.

Maak samen een kampvuur om daarna lekker op te gaan koken. Lukt het jullie om dit te doen met een fire-steel? Natuurlijk is er voor de zekerheid al een vuurtje gemaakt om direct op te koken. Tijdens deze activiteit zullen er verschillende hapjes gemaakt worden. Denk hierbij aan een heerlijke soep, wrap pulled chicken, groene salade, hotdog, poffertjes & popcorn. Dit doen jullie aan de hand van de receptkaarten & hulp van onze buitenchef.

(groepsgrootte min 12 – max 24 personen)

 

Pizza’s Workshop €22,50 p.p.

Workshop Pizza’s bakken en 1,5 uur onbeperkt eten. Wij leveren u de ingrediënten, u rolt zelf uw pizza’s uit en belegt deze. Onze pizzabakker zal de pizza voor u bakken, maar loop niet weg, want in onze hout gestookte pizza oven is uw pizza binnen 3-5 min klaar.
(groepsgrootte min 12– max 30 personen)

 

Eten bij OpNoord:

HEB JE VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Zou je met een grotere groep een van bovenstaande opties willen boeken, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Wat bezoekers vertellen…

“Onbeperkt zelf pizza’s maken. Wat hebben wij onze buik vol gegeten en lekker dat het was!”
Onno Liefmans