fbpx

Pizza’s en Outdoor Cooking

arrow-left gezellig samen buiten koken op een houtvuurarrow-right

Met onderstaand programma gaat u zelf aan de slag, afhankelijk van de groepsgrootte worden er taken verdeeld om uiteindelijk samen te kunnen eten. U hakt zelf hout, snijd de ingrediënten of belegt de pizza’s en u bent zelf verantwoordelijk voor het eindresultaat.
Alle menu’s zijn exclusief consumpties.

Pannenkoeken bakken € 5,00 p.p. (groepsgrootte min 6 – max 20 kids)
Zelf pannenkoekjes bakken samen met de kids. Wij zorgen voor voldoende beslag, branders en toebehoren (stroop, poedersuiker en boter). Maar voor de rest bent u zelf de kok.

Soepje, Hotdog en gepofte aardappel € 14,50 p.p. (groepsgrootte min 12 – max 30 personen)
Lekker je eigen broodje Hotdog, aardappels poffen en een soepje maken op houtvuur.

Pizza’s Bakken €20,- p.p. (groepsgrootte min 12– max 30 personen)
Workshop Pizza’s bakken en 1,5 uur onbeperkt eten. Wij leveren u de ingrediënten, u rolt zelf uw pizza’s uit en belegd deze. Onze pizzabakker zal de pizza voor u bakken, maar loop niet weg, want in onze hout gestookte pizza oven is uw pizza binnen 3-5 min klaar.

Mix Arrangement
Het is ook mogelijk om een combinatie te maken uit bovenstaande mogelijkheden. De combinatie van het arrangement kunt u geheel zelf samenstellen. De prijs is afhankelijk van de combinatie die u maakt. Vraag naar de mogelijkheden!

Eten bij OpNoord:

HEB JE VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Zou je met een grotere groep een van bovenstaande opties willen boeken, neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Wat bezoekers vertellen…

“Onbeperkt zelf pizza’s maken. Wat hebben wij onze buik vol gegeten en lekker dat het was!”
Onno Liefmans