fbpx

SCHOOLEVENEMENTEN

arrow-left beleeft jouw school bij OP NOORDarrow-right

Sportdagen voor ieder budget en alle type scholen!

Basisonderwijs, voortgezet onderwijs & beroepsonderwijs zijn voor sportdagen/introductiedagen bij Op Noord aan het juiste adres! Een onvergetelijke sportdag waarover iedereen het later nog heeft.

De wensen van jou als opdrachtgever zijn bepalend voor het eindplaatje. Er zijn diverse programma mogelijkheden die aan de wensen en budget van iedere school aangepast kunnen worden. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Eventueel los inhuren van onderdelen, om een sportdag op jouw eigen locatie aan te vullen is ook mogelijk. Kijk bij de pagina zeskamp voor diverse los in te huren attracties. Meer informatie over inhuren activiteiten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Hieronder staan diverse mogelijkheden om zelf een dag samen te stellen, maar ook kun je ervoor kiezen om van een van onze standaardpakketten gebruik te maken! Kijk daarvoor boven in onze optie balk.

Wil je gebruik maken van een van de standaardmogelijkheden?
Klik hieronder dan hieronder!

Wat bezoekers vertellen…

“Wat een service. Helaas had ons schoolbestuur maar een beperkt budget vrijgemaakt voor de jaarlijkse sportdag. Na een kort gesprek met Geert hebben we toch een prachtige dag kunnen samenstellen. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt, mede door het prachtige weer. De dansboog was een reuze succes.”

Ilse van den Broecke

Vakantie update

Welkom bij Op Noord,

Tijdens de vakantie zijn we elke woensdag t/m zondag geopend van 12 tot 18 uur!

Dit geldt voor zowel de horeca, midgetgolf als het beweegplein.

Week 32 ( 9 augustus t/m 17 augustus) zijn we gesloten!

Let op! Midgetgolf, terras & verhuur online reserveren!

Indien je reserveert ga je akkoord met de algemene voorwaarden en CORONA regels m.b.t. veiligheid personeel & overige bezoekers.

Blijf gezond en hopelijk weer tot snel,
Team OpNoord