fbpx

SCHOOLEVENEMENTEN

arrow-left beleeft jouw school bij OP NOORDarrow-right

Sportdagen voor ieder budget en alle type scholen!

Basisonderwijs, voortgezet onderwijs & beroepsonderwijs zijn voor sportdagen/introductiedagen bij Op Noord aan het juiste adres! Een onvergetelijke sportdag waarover iedereen het later nog heeft.

De wensen van jou als opdrachtgever zijn bepalend voor het eindplaatje. Er zijn diverse programma mogelijkheden die aan de wensen en budget van iedere school aangepast kunnen worden. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Eventueel los inhuren van onderdelen, om een sportdag op jouw eigen locatie aan te vullen is ook mogelijk. Kijk bij de pagina zeskamp voor diverse los in te huren attracties. Meer informatie over inhuren activiteiten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Hieronder staan diverse mogelijkheden om zelf een dag samen te stellen, maar ook kun je ervoor kiezen om van een van onze standaardpakketten gebruik te maken! Kijk daarvoor boven in onze optie balk.

Wil je gebruik maken van een van de standaardmogelijkheden?
Klik hieronder dan hieronder!

Wat bezoekers vertellen…

“Wat een service. Helaas had ons schoolbestuur maar een beperkt budget vrijgemaakt voor de jaarlijkse sportdag. Na een kort gesprek met Geert hebben we toch een prachtige dag kunnen samenstellen. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt, mede door het prachtige weer. De dansboog was een reuze succes.”

Ilse van den Broecke

Wij sluiten tijdens de kerstvakantie!

Ook wij nemen even vakantie.
en zijn gesloten van:

19 december - 3 januari

Fijne feestagen, Team OpNoord

Update maatregels Covid-19Ingang per 18-12-2021

Op het beweegplein mag je vrij komen sporten op dinsdag tot en met zondag tussen 12 en 17 uur, maar denk aan de 1.5 meter regel en blijf niet rondhangen.

De horeca en het midgetgolfpark zijn per direct gesloten wegens de nieuwe maatregels rondom het Covid virus. Het beweegplein, sportvelden en wielerbaan blijven wel open om te sporten. Hierbij gelden wel de basisregels voor het sporten en wij vragen al onze bezoekers deze ook strikt te volgen. 

Het huren van een mountainbike of step blijft behoren tot de mogelijkheden. Ook zal de Open Wielerochtend doorgaan!

Natuurlijk blijven de basis regels gelden en vragen we je bij klachten thuis te blijven.

We vragen je onderling en naar ons als personeel afstand te houden.

Om iedereen veilig én met plezier te laten sporten of recreëren vragen we jullie begrip en samenwerking.