fbpx

De Grote OpNoord Pubquiz!

arrow-left test je kennis tijdens de pubquiz van Op Noordarrow-right

Heb jij kennis van van alles en nog wat? Dan dagen wij jou uit! Tijdens de Grote Pubquiz van Op Noord komen de meest diverse vragen aan bod.

Een Pubquiz is een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen waarbij teams van ongeveer 4 á 5 personen het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, muziek, films, etc. Let op: een Pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op “weetjes” uit het geheugen naar boven te halen. Daarom staat de Pubquiz garant voor een paar uur plezier voor jong en oud, man en vrouw, op elk niveau. De vragen worden niet alleen gesteld door de quizmaster, maar komen ook in de vorm van fotorondes en muziekvragen!

De Pubquiz telt meestal 6 tot 8 rondes van 10 vragen, die in teamverband beantwoord moeten worden. Van Pippi Langkous via Wesley & Yolanthe tot de Europese hoofdsteden: alles kan aan bod komen! Tussen deze rondes door is er tijd voor intermezzo’s als een rondje ‘Waar of Niet waar”, “Petje op, Petje af”, “Wie Ben Ik”, etc. Plezier en hilariteit voeren de boventoon! Het team dat na de gespeelde rondes de meeste punten heeft verzameld mag zich De Pubquizkampioen noemen!

De quiz is een combinatie van gezelligheid, competitie en teamwork!

De quiz is een ideaal uitje voor bedrijven maar ook leuk om samen met de hele familie te doen! Het is te combineren met een gezellige BBQ of een borrel. Uiteraard kan het ook gecombineerd worden met een sportieve uitdaging of pizza workshop.

De Grote Op Noord Sportquiz duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Prijsoverzicht
Wanneer je de quiz los boekt hanteren wij de volgende prijzen:

6 – 15 personen               € 20,- p.p. inclusief 1 consumptie
16 – 25 personen            € 17,50 p.p. inclusief 1 consumptie
25 – 50 personen            € 15,- p.p. inclusief 1 consumptie

MEER INFORMATIE

Wil je de Grote PubQuiz boeken, eventueel in combinatie met een andere activiteit of heb je vragen over onze quiz? Neem dan hier contact met ons op!

Wat bezoekers vertellen…

“Als fanatieke sportvolgers dachten wij als familie veel te weten over sport. Toch heeft deze sportquiz onze hersenen goed laten kraken en hebben we een enorm gezellige avond beleefd!”

Kaylee van Asselt

Wij sluiten tijdens de kerstvakantie!

Ook wij nemen even vakantie.
en zijn gesloten van:

19 december - 3 januari

Fijne feestagen, Team OpNoord

Update maatregels Covid-19Ingang per 18-12-2021

Op het beweegplein mag je vrij komen sporten op dinsdag tot en met zondag tussen 12 en 17 uur, maar denk aan de 1.5 meter regel en blijf niet rondhangen.

De horeca en het midgetgolfpark zijn per direct gesloten wegens de nieuwe maatregels rondom het Covid virus. Het beweegplein, sportvelden en wielerbaan blijven wel open om te sporten. Hierbij gelden wel de basisregels voor het sporten en wij vragen al onze bezoekers deze ook strikt te volgen. 

Het huren van een mountainbike of step blijft behoren tot de mogelijkheden. Ook zal de Open Wielerochtend doorgaan!

Natuurlijk blijven de basis regels gelden en vragen we je bij klachten thuis te blijven.

We vragen je onderling en naar ons als personeel afstand te houden.

Om iedereen veilig én met plezier te laten sporten of recreëren vragen we jullie begrip en samenwerking.