fbpx
040-2568862 info@opnoord.nl

De Grote OpNoord Pubquiz!

arrow-left test je kennis tijdens de pubquiz van Op Noordarrow-right

Heb jij kennis van van alles en nog wat? Dan dagen wij jou uit! Tijdens de Pubquiz van Op Noord komen de meest diverse vragen aan bod.

Een Pubquiz is een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen waarbij teams van ongeveer 4 á 5 personen het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, muziek, films, etc. Let op: een Pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op “weetjes” uit het geheugen naar boven te halen. De vragen worden niet alleen gesteld door de quizmaster, maar komen ook in de vorm van fotorondes en muziekvragen!

De Pubquiz telt 8 rondes van 10 vragen, die in teamverband beantwoord moeten worden. Van algemeen via plaatjes tot de muziek ronde: alles kan aan bod komen! Plezier en hilariteit voeren de boventoon! Het team dat na de gespeelde rondes de meeste punten heeft verzameld mag zich De Pubquizkampioen noemen!

De quiz is een combinatie van gezelligheid, competitie en teamwork!

De quiz is een ideaal uitje voor bedrijven maar ook leuk om samen met de hele familie te doen! Het is te combineren met een gezellige BBQ of een borrel. Uiteraard kan het ook gecombineerd worden met een sportieve uitdaging of pizza workshop.

De Grote Op Noord Sportquiz duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur.

Prijsoverzicht
Wanneer je de quiz los boekt hanteren wij de volgende prijzen:

6 – 15 personen               € 20,- p.p. inclusief 1 consumptie
16 – 25 personen            € 17,50 p.p. inclusief 1 consumptie
25 – 50 personen            € 15,- p.p. inclusief 1 consumptie

MEER INFORMATIE

Wil je de Grote PubQuiz boeken, eventueel in combinatie met een andere activiteit of heb je vragen over onze quiz? Neem dan hier contact met ons op!

Wat bezoekers vertellen…

“Als fanatieke sportvolgers dachten wij als familie veel te weten over sport. Toch heeft deze sportquiz onze hersenen goed laten kraken en hebben we een enorm gezellige avond beleefd!”
Kaylee van Asselt