fbpx

BEDRIJFSUITJES

arrow-left actief of ontspannen “werken aan het team”  bij OP NOORDarrow-right

Samen met jouw collega’s een sportief, recreatief of gewoon ontspannen uitje beleven, aangepast aan de wensen van jou als opdrachtgever.

Bedrijfsuitjes kunnen variëren van licht recreatief tot heel sportief. Oftewel van midgetgolf tot mountainbiken of van bubbelbal tot samenwerkingsopdrachten op hoogte. Geschikt voor alle doelgroepen en het hele jaar rond uit te voeren. Naast sport & spel op onze eigen locatie, bieden we ook indooractiviteiten aan in samenwerking met collega-ondernemers waardoor wij het hele jaar kunnen programmeren.

Aangevuld met een (lunch)buffet of BBQ en eventueel een feestavond wordt de dag helemaal compleet.

Eventueel los inhuren van onderdelen, om een sportdag op jouw eigen locatie aan te vullen is ook mogelijk. Kijk bij de pagina zeskamp voor diverse los in te huren attracties. Meer informatie over inhuren activiteiten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Graag maken wij een afspraak met je, om de verschillende mogelijkheden toe te lichten en een vrijblijvende doch passende offerte te maken.

 

Wat bezoekers vertellen…

“Samenwerken op hoogte in combinatie met de gezellige borrel achteraf. Was precies wat we nodig hadden. We kunnen maandag weer met een nieuwe blik op het werk aan de slag. Bedankt team Op Noord!”

Hugo van den Broeke

“Afgelopen vrijdag een geweldige sportdag gehad met het werk (150 personen). Met aansluitend een BBQ en feest. Het team is erg professioneel, er is aan alles gedacht en ze doen het met veel enthousiasme. Bedankt Geert en Gerald, het was top!!!!!!”

Ineke van Maanen