fbpx

BEDRIJFSUITJES

arrow-left actief of ontspannen “werken aan het team”  bij OP NOORDarrow-right

Samen met jouw collega’s een sportief, recreatief of gewoon ontspannen uitje beleven, aangepast aan de wensen van jou als opdrachtgever.

Bedrijfsuitjes kunnen variëren van licht recreatief tot heel sportief. Oftewel van midgetgolf tot mountainbiken of van E-gaming tot samenwerkingsopdrachten op hoogte. Geschikt voor alle doelgroepen en het hele jaar rond uit te voeren. Naast sport & spel op onze eigen locatie, bieden we ook indooractiviteiten aan in samenwerking met collega-ondernemers waardoor wij het hele jaar kunnen programmeren.

Aangevuld met een (lunch)buffet of BBQ en eventueel een feestavond wordt de dag helemaal compleet.

Eventueel los inhuren van onderdelen, om een sportdag op jouw eigen locatie aan te vullen is ook mogelijk. Kijk bij de pagina zeskamp voor diverse los in te huren attracties. Meer informatie over inhuren activiteiten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Graag maken wij een afspraak met je, om de verschillende mogelijkheden toe te lichten en een vrijblijvende doch passende offerte te maken.

 

Vele sportieve mogelijkheden voor je bedrijfsuitje o.a.

Wat bezoekers vertellen…

“Samenwerken op hoogte in combinatie met de gezellige borrel achteraf. Was precies wat we nodig hadden. We kunnen maandag weer met een nieuwe blik op het werk aan de slag. Bedankt team Op Noord!”

Hugo van den Broeke

“Afgelopen vrijdag een geweldige sportdag gehad met het werk (150 personen). Met aansluitend een BBQ en feest. Het team is erg professioneel, er is aan alles gedacht en ze doen het met veel enthousiasme. Bedankt Geert en Gerald, het was top!!!!!!”

Ineke van Maanen

Wij sluiten tijdens de kerstvakantie!

Ook wij nemen even vakantie.
en zijn gesloten van:

19 december - 3 januari

Fijne feestagen, Team OpNoord

Update maatregels Covid-19Ingang per 18-12-2021

Op het beweegplein mag je vrij komen sporten op dinsdag tot en met zondag tussen 12 en 17 uur, maar denk aan de 1.5 meter regel en blijf niet rondhangen.

De horeca en het midgetgolfpark zijn per direct gesloten wegens de nieuwe maatregels rondom het Covid virus. Het beweegplein, sportvelden en wielerbaan blijven wel open om te sporten. Hierbij gelden wel de basisregels voor het sporten en wij vragen al onze bezoekers deze ook strikt te volgen. 

Het huren van een mountainbike of step blijft behoren tot de mogelijkheden. Ook zal de Open Wielerochtend doorgaan!

Natuurlijk blijven de basis regels gelden en vragen we je bij klachten thuis te blijven.

We vragen je onderling en naar ons als personeel afstand te houden.

Om iedereen veilig én met plezier te laten sporten of recreëren vragen we jullie begrip en samenwerking.