fbpx
1 maart a.s. 12 tot 17 uur | Vinyl & Cappuccino

Ruilen, kopen en verkopen van Elpees & Singletjes, onder het genot van goede koffie en gezellige muziek bij Op Noord, actief ontmoeten te Eindhoven.

Vinyl is helemaal hot en happening. Er wordt volop geruild, gekocht en verkocht. Zowel nieuw Vinyl als tweedehands. Op zondag 1 maart a.s. tussen 12 en 17 uur, organiseert Paviljoen Op Noord “Vinyl & Cappuccino”, een gezellige markt voor particulieren en handelaren.
Onder het genot van een mooie koffie of een lekker biertje praten over muziek, snuffelen door dozen, koffers of platenbakken. Op zoek naar die ene elpee of single.

“Vinyl & Cappuccino” wordt alweer voor de vijfde keer georganiseerd door de enthousiaste medewerkers en vinylfanaten van Paviljoen Op Noord. Binnen in het warme en sfeervolle paviljoen zal er vinyl verhandeld worden vanuit kramen. Het volledige paviljoen zal gevuld zijn met zowel elpees als singletjes. Zowel de grotere handelaren als de kleine hobbyisten met handelswaar zijn uitgenodigd.

De eigen Vinyl DJ zorgt voor de klanken die de sfeer zullen verhogen, zodat je onder het genot van een mooie Beanbrothers koffie of lekker Budels biertje kunt kletsen over muziek en je nieuwe aanwinsten.

Maak er gerust een familie uitje van, Vinyl & Cappuccino en het beweegplein zijn gratis te bezoeken. Tevens zal bij droog weer het midgetgolfpark geopend zijn.