fbpx
1 maart a.s. 12 tot 17 uur | Vinyl & Cappuccino

Ruilen, kopen en verkopen van Elpees & Singletjes, onder het genot van goede koffie en gezellige muziek bij Op Noord, actief ontmoeten te Eindhoven.

Vinyl is helemaal hot en happening. Er wordt volop geruild, gekocht en verkocht. Zowel nieuw Vinyl als tweedehands. Op zondag 1 maart a.s. tussen 12 en 17 uur, organiseert Paviljoen Op Noord “Vinyl & Cappuccino”, een gezellige markt voor particulieren en handelaren.
Onder het genot van een mooie koffie of een lekker biertje praten over muziek, snuffelen door dozen, koffers of platenbakken. Op zoek naar die ene elpee of single.

“Vinyl & Cappuccino” wordt alweer voor de vijfde keer georganiseerd door de enthousiaste medewerkers en vinylfanaten van Paviljoen Op Noord. Binnen in het warme en sfeervolle paviljoen zal er vinyl verhandeld worden vanuit kramen. Het volledige paviljoen zal gevuld zijn met zowel elpees als singletjes. Zowel de grotere handelaren als de kleine hobbyisten met handelswaar zijn uitgenodigd.

De eigen Vinyl DJ zorgt voor de klanken die de sfeer zullen verhogen, zodat je onder het genot van een mooie Beanbrothers koffie of lekker Budels biertje kunt kletsen over muziek en je nieuwe aanwinsten.

Maak er gerust een familie uitje van, Vinyl & Cappuccino en het beweegplein zijn gratis te bezoeken. Tevens zal bij droog weer het midgetgolfpark geopend zijn.

Wij sluiten tijdens de kerstvakantie!

Ook wij nemen even vakantie.
en zijn gesloten van:

19 december - 3 januari

Fijne feestagen, Team OpNoord

Update maatregels Covid-19Ingang per 18-12-2021

Op het beweegplein mag je vrij komen sporten op dinsdag tot en met zondag tussen 12 en 17 uur, maar denk aan de 1.5 meter regel en blijf niet rondhangen.

De horeca en het midgetgolfpark zijn per direct gesloten wegens de nieuwe maatregels rondom het Covid virus. Het beweegplein, sportvelden en wielerbaan blijven wel open om te sporten. Hierbij gelden wel de basisregels voor het sporten en wij vragen al onze bezoekers deze ook strikt te volgen. 

Het huren van een mountainbike of step blijft behoren tot de mogelijkheden. Ook zal de Open Wielerochtend doorgaan!

Natuurlijk blijven de basis regels gelden en vragen we je bij klachten thuis te blijven.

We vragen je onderling en naar ons als personeel afstand te houden.

Om iedereen veilig én met plezier te laten sporten of recreëren vragen we jullie begrip en samenwerking.