fbpx

HORECA & PAVILJOEN

arrow-left eten & drinken bij OP NOORDarrow-right

Horeca Op Noord

Een lekkere cappucino van Bean Brothers koffie, een verse muntthee, een verkoelend ijsje op een zomerse dag of lekker borrelhapje met een Budels biertje. Bij Op Noord kan het allemaal! We bieden een basis menukaart (gele menukaarten) doordeweeks en in het weekend hanteren we een uitgebreidere weekendkaart (groene menukaart).

Het paviljoen en terras leent zich perfect voor een familiefeest, bedrijfsborrel, teamuitje, vriendendag of bruiloft. Naast een uitgebreide borrelkaart, bieden we een ruim aanbod van barbecues en buffetten aan. Van BBQ tot pizza workshop en van brood lunch tot diner buffet. Wij bereiden de maaltijden geheel aangepast aan je wensen en budget!

Het paviljoen en ruim terras zijn vanzelfsprekend de ideale plekken om even lekker bij te komen van een spannende klim in het hoogteparcours of van een gezellig potje midgetgolf. Het paviljoen beschikt eveneens over een afsluitbaar gedeelte, uitermate geschikt voor vergaderingen & cursussen. Eventueel in combinatie met een arrangement.

 

Wil je zelf een complete dag samenstellen, helemaal naar eigen wensen?

Wat bezoekers vertellen…

tripadvisor
” Een nieuwe spot ontdekt in Eindhoven waar je heerlijk kan genieten van een klein hapje en drankje bij paviljoen Op Noord met schitterend uitzicht op de midgetgolf baan. Genoeg te doen voor de kids.”

 

 

” Namens allen en dan van klein tot groot wil ik U en de medewerkers heel erg bedanken.Men was heel tevreden over de locatie met ruimte en alle mogelijkheden. Men genoot van het midgetgolfen maar zeker ook van het voetballen ook van klein tot groot. En de kinderen hebben zich verder ook geweldig vermaakt.En ook bedankt voor de goede barbecue verzorging. En dat heerlijke weer kregen we erbij. Nogmaals hartelijk bedankt en misschien tot ziens.”

 

 

Betsie Sanders