fbpx

HORECA & PAVILJOEN

arrow-left eten & drinken bij OP NOORDarrow-right

Horeca Op Noord

Een lekkere cappucino van Bean Brothers koffie, een verse muntthee, een verkoelend ijsje op een zomerse dag of lekker borrelhapje met een Budels biertje. Bij Op Noord kan het allemaal! We bieden een basis menukaart doordeweeks en in het weekend hanteren we een uitgebreidere kaart. Indien het weer het toelaat stoken we op zondag de pizza oven op voor een heerlijke huisgemaakte pizza.

Het paviljoen en terras leent zich perfect voor je familiefeest, bedrijfsborrel, teamuitje of bruiloft. Naast een uitgebreide borrelkaart, bieden we ruim aanbod van maaltijden. Van BBQ tot pizza workshop en van brood lunch tot diner buffet. Wij bereiden de maaltijden, geheel aangepast aan je wensen en budget!

Het paviljoen en ruim terras zijn vanzelfsprekend de ideale plekken om even lekker bij te komen van een spannende klim in het hoogteparcours of van een gezellig potje midgetgolf. Het paviljoen beschikt eveneens over een afsluitbaar gedeelte, uitermate geschikt voor vergaderingen & cursussen. Eventueel in combinatie met een arrangement.

 

Wat bezoekers vertellen…

tripadvisor
” Een nieuwe spot ontdekt in Eindhoven waar je heerlijk kan genieten van een klein hapje en drankje bij paviljoen Op Noord met schitterend uitzicht op de midgetgolf baan. Genoeg te doen voor de kids.”

 

 

” Namens allen en dan van klein tot groot wil ik U en de medewerkers heel erg bedanken.Men was heel tevreden over de locatie met ruimte en alle mogelijkheden. Men genoot van het midgetgolfen maar zeker ook van het voetballen ook van klein tot groot. En de kinderen hebben zich verder ook geweldig vermaakt.En ook bedankt voor de goede barbecue verzorging. En dat heerlijke weer kregen we erbij. Nogmaals hartelijk bedankt en misschien tot ziens.”

 

  Betsie Sanders

Wij sluiten tijdens de kerstvakantie!

Ook wij nemen even vakantie.
en zijn gesloten van:

19 december - 3 januari

Fijne feestagen, Team OpNoord

Update maatregels Covid-19Ingang per 18-12-2021

Op het beweegplein mag je vrij komen sporten op dinsdag tot en met zondag tussen 12 en 17 uur, maar denk aan de 1.5 meter regel en blijf niet rondhangen.

De horeca en het midgetgolfpark zijn per direct gesloten wegens de nieuwe maatregels rondom het Covid virus. Het beweegplein, sportvelden en wielerbaan blijven wel open om te sporten. Hierbij gelden wel de basisregels voor het sporten en wij vragen al onze bezoekers deze ook strikt te volgen. 

Het huren van een mountainbike of step blijft behoren tot de mogelijkheden. Ook zal de Open Wielerochtend doorgaan!

Natuurlijk blijven de basis regels gelden en vragen we je bij klachten thuis te blijven.

We vragen je onderling en naar ons als personeel afstand te houden.

Om iedereen veilig én met plezier te laten sporten of recreëren vragen we jullie begrip en samenwerking.