fbpx

Vanaf 2 november starten de Open Wieleravonden weer. Elke dinsdag van 18:30 tot 20:30uur, met uitzondering van de weken dat Op Noord gesloten is.

Op Noord zal tijdens deze avond de 400 meter geasfalteerde wielerbaan inclusief verlichting en sanitaire voorzieningen beschikbaar stellen voor individuele fietser. Verder zal er altijd een EHBO-er in geval van calamiteiten aanwezig zijn. Om 20:30 worden alle fietser verzocht de baan te verlaten en kan er tot 21:00 nog een drankje worden gedaan in het paviljoen.

Vooraf online reserveren is verplicht. Het ticket wat via de mail beschikbaar komt is tevens het toegangsbewijs voor de Open Wieleravond. De eerste avond moeten de algemene voorwaarden getekend worden, deze is dan het tot eind februari geldig. Hiermee ga je akkoord met de baan- en huisregels van Op Noord.

De Open Wieleravonden zullen in de periode van 2 november t/m 8 februari zijn!

Update maatregels Covid-19vanaf zondag 28-11-21

Op het beweegplein mag je vrij komen sporten op dinsdag tot en met zondag tussen 12 en 17 uur, maar denk aan de 1.5 meter regel en blijf niet rondhangen.

Voor de horeca geldt dat je binnen of op het terras nog steeds kunt genieten van een heerlijke kop koffie of een biertje maar met een geldige QR code/vaccinatiebewijs en op vertoon van je ID (vanaf 13 jaar en ouder). Ook hier is de 1.5 meter en gebruik van mondkapje weer ingevoerd. We zijn open van woensdag tot en met zondag van 12 tot 17 uur.

Natuurlijk blijven de basis regels gelden en vragen we je bij klachten thuis te blijven.

We vragen je onderling en naar ons als personeel afstand te houden.

Om iedereen veilig én met plezier te laten sporten of recreëren vragen we jullie begrip en samenwerking.