fbpx

Steppen & Steps huren

arrow-leftalleen of met een groepje steppend eropuitarrow-right

Verhuur steps:
We verhuren steps aan individuen en groepen tot 25 personen, vanaf Op Noord en iedere gewenste locatie.

Steppen vanaf eigen locatie:
Heb je zelf een steproute of passend evenement in je gedachten op een andere locatie, dan kan dat! De steps kunnen op locatie worden geleverd, of kunnen worden opgehaald en teruggebracht.Voor de huur van steps op locatie wordt altijd het dagtarief per step gerekend.

 

Prijs €7,50 per step per 24 uur: Afhaal uitsluitend op dinsdag t/m zaterdag tussen 9.30 en 15.00 uur.
Per reservering brengen we 1X €0,99 reserveringskosten in rekening.  

Bij afhaal van de verhuring controleren en maken wij een kopie van je legetimatie. Dit ter controle en bevestiging dat jij diegene bent die heeft gereserveerd en verantwoordelijk is. Eventeule schade die is toegebracht tijdens de reservering kan worden verhaalt op de huurder.
De steps zijn niet verzekerd tegen diefstal. U bent als huurder aansprakelijk voor diefstal van de step. Na diefstal zal de inkoopwaarde van de betreffende step bij u in rekening worden gebracht.

MEER INFORMATIE

Steppen is in te zetten als activiteit binnen bedrijfsuitjes & schoolsportdagen.

Tevens een sportief alternatief tijden uw familiedag.

Wat bezoekers vertellen…

In de corona crisis twee steps bij Op Noord gehuurd, heerlijke dag in de buitenlucht gehad! De steps werkten perfect, de remmen werkten goed, de banden waren van tevoren door Op Noord nog even extra opgepompt, heel fijn! Ondanks dat de steps vrij laag zijn en wij vrij lang van postuur zijn, was het prima te doen! Bereid je wel voor op spierpijn de volgende dag. Deze steps zijn een echte aanrader!”
Nienke Denneman

Update maatregels Covid-19vanaf zondag 28-11-21

Op het beweegplein mag je vrij komen sporten op dinsdag tot en met zondag tussen 12 en 17 uur, maar denk aan de 1.5 meter regel en blijf niet rondhangen.

Voor de horeca geldt dat je binnen of op het terras nog steeds kunt genieten van een heerlijke kop koffie of een biertje maar met een geldige QR code/vaccinatiebewijs en op vertoon van je ID (vanaf 13 jaar en ouder). Ook hier is de 1.5 meter en gebruik van mondkapje weer ingevoerd. We zijn open van woensdag tot en met zondag van 12 tot 17 uur.

Natuurlijk blijven de basis regels gelden en vragen we je bij klachten thuis te blijven.

We vragen je onderling en naar ons als personeel afstand te houden.

Om iedereen veilig én met plezier te laten sporten of recreëren vragen we jullie begrip en samenwerking.