040-2568862 info@opnoord.nl

De Grote Sportquiz

arrow-left test jouw sportkennis tijdens de Sportquiz van Op Noordarrow-right

Heb jij kennis van sport en denk jij hier alles van te weten? Dan dagen wij jou uit! Tijdens de Grote Sportquiz van Op Noord komen de meest diverse sportvragen aan bod. Denk aan vragen over voetbal tot vragen over turnen, het WK darts tot en met het EK-schaatsen en vragen over de Olympische Spelen komen aan bod. De Op Noord Sportquiz bestaat uit leuke geluid en beeldfragmenten van de meest uiteenlopende sporten en sporters!  De quiz is een combinatie van gezelligheid, competitie en teamwork!

De quiz is een ideaal uitje voor bedrijven maar ook leuk om samen met de hele familie te doen! Het is te combineren met een gezellige BBQ of een borrel. Uiteraard kan het ook gecombineerd worden met een sportieve uitdaging of pizza workshop.

De Grote Op Noord Sportquiz duurt ongeveer 1,5 uur.

Prijsoverzicht
Wanneer je de quiz los boekt hanteren wij de volgende prijzen:

6 – 15 personen               € 20,- p.p. inclusief 1 consumptie
16 – 25 personen            € 17,50 p.p. inclusief 1 consumptie
25 – 50 personen            € 15,- p.p. inclusief 1 consumptie

MEER INFORMATIE

Wil je de Grote Sportquiz boeken, eventueel in combinatie met een andere activiteit of heb je vragen over onze quiz? Neem dan hier contact met ons op!

Wat bezoekers vertellen…

“Als fanatieke sportvolgers dachten wij als familie veel te weten over sport. Toch heeft deze sportquiz onze hersenen goed laten kraken en hebben we een enorm gezellige avond beleefd!”

Kaylee van Asselt