fbpx
040-2568862 info@opnoord.nl

Lidl mountainbike actie

arrow-leftspaar voor mooie korting op mountainbikenarrow-right

Lidl beginnersclinic actie.

Beginners clinic met € 10,00 korting en gratis gebruik MTB:
Je hebt weinig tot geen ervaring en wil de basisprincipes van het mountainbiken leren?
Onder leiding van een ervaren en gecertificeerde mountainbike-instructeur leer je de technieken van het mountainbiken.

Eerst worden de basisprincipes zoals schakelen, remmen, klimmen, afdalen, bochten behandeld. Eenmaal de techniek onder de knie gaan we richting een MTB parcours of trekken we de bossen in. Tijdens de rit gaat de instructeur met u mee. Op diverse punten zijn verschillende leermomenten ingebouwd. Een goede rijtechniek is de basis voor volledige controle over de mountainbike. Wij voorzien je van tips, zodat jij kunt genieten van een geweldige mountainbike ervaring.

Niet in het bezit van een mountainbike? Geen probleem, tijdens deze speciale aanbieding zorgen wij ervoor dat je mountainbike voor de clinic klaar staat, inclusief geschikte helm.

  • Tijdsduur van deze clinic is 3 uur.
  • Prijs clinic normaal € 42,50 ontvang €10,00 korting bij Lidl.
  • Prijs huur MTB + helm € 12,50 (Tijdens Lidl actie gratis, geef dit aan bij reservering).
  • Vanaf 4 personen gaat de clinic op geplande dag door. Heb je zelf een groep van 4 of meer personen, dan kunnen we een datum naar wens plannen. Neem hiervoor rechtstreeks contact met ons op.

Beschikbare data:
5 & 15 juli
12, 16 (vol) & 29 augustus
9, 19 & 29 september
10 & 25 oktober
7 & 22 november

Lidl MTB verhuur actie

Samen kennis maken met mountainbiken? 

Met vrienden, ouders & kind of met je partner een mooie tocht maken vanuit OpNoord op het nieuwste model mountainbike. Na een korte instructie fiets je samen, de pijlen volgend richting Best, waar twee mooie en goed onderhouden parcoursen liggen. Zowel technisch als conditioneel uitdagend. Na zo’n maximaal 3 uur kun je bij terugkomst in het paviljoen nagenieten van de inspanning onder het genot van een drankje.

Onze fietsen zijn voorzien van de nieuwste 12 speed SRAM schakelsystemen, de 27.5 inch wielen zorgen voor lekker veel snelheid met behoud van controle op de technische stukken. Fietsen zijn er in alle maten, vanaf lichaamslengte 1.50 meter tot 2.05 meter. Een helm is vanzelfsprekend inbegrepen in de prijs.

Huur twee mountainbikes incl. consumptie voor €43,00 en ontvang €10,00 korting met de Lidl spaarkaart.

RESERVEREN MTB CLINIC

Online nog geen Lidl ticket gekocht? Klik hier om te bestellen.

Daarna reserveer je een datum via het inschrijfformulier!

RESERVEREN MTB HUREN

Online nog geen Lidl ticket gekocht? Klik hier om te bestellen.

 

Daarna reserveer je een datum via het inschrijfformulier!

Wat bezoekers vertellen…

“Twee mountainbikes bij Op Noord gehuurd, heerlijke tocht in de buitenlucht gehad! De fietsen waren nog helemaal als nieuw!
Goede beknopte uitleg gehad en daarna zijn we zelfstandig op pad gegaan richting Best. Fijn dat er een verbinding met pijlen is gemaakt, waardoor we snel en makkelijk het parcours konden bereiken. Prachtig gebied om te fietsen en stiekem ook wel (in)spannend! Ter afsluiting nog nagenoten op het terras met een heerlijk koud biertje.”
Henrik Grijpstra

Wat een leuke ervaring was de mountainbike clinic. Als gezin een sportief uitje, heerlijk. Eerst de basistechnieken leren en oefenen en daarna de geleerde zaken in praktijk brengen door naar het bos te gaan. Gerald is een geduldige en enthousiaste mentor die het beste in je naar boven haalt en duidelijk ziet wat een ieder in huis heeft. We komen zeker nog een keer terug. Bedankt Gerald!

Edwin Korsmit

Covid-19 Update 😷

Welkom bij Op Noord,

Per direct is onze horeca gesloten.

Midgetgolf,  Sportveldjes, Mountainbike & Stepverhuur en hardloopbaan blijven voorlopig toegankelijk. 

Let op! Midgetgolf & Verhuur uitsluitend mogelijk na online reservering!

Indien je reserveert ga je akkoord met de algemene voorwaarden en CORONA regels m.b.t. veiligheid personeel & overige bezoekers.

Blijf gezond en hopelijk weer tot snel,
Team OpNoord