040-2568862 info@opnoord.nl

Vier het voorjaar tijdens de jaarlijkse Sport, Spel & Ontmoetingsdag bij Paviljoen Op Noord!

Op zondag 15 april 2018 organiseert Op Noord, actief ontmoeten voor het negende jaar op rij een spectaculaire seizoens-opening! Aan de Oude Bosschebaan 11 Eindhoven bent u, samen met uw kinderen, neefjes, nichtjes, buren, opa’s en oma’s van harte welkom tussen 12:00 en 16:00 uur. Op Noord biedt dan samen met diverse gast-organisaties een gratis toegankelijk en uniek programma aan voor alle leeftijden.

Activiteitenaanbod

Het gehele speel & recreatiepark zal tijdens de open dag gratis toegankelijk zijn. Veel spektakel zullen de opblaasbare attracties “Double Bounce Balls” & diverse survivalbanen geven. Maar ook vele andere opblaasbare attracties zullen menig hartje sneller doen slaan. Daarnaast biedt het programma handboogschieten, klimmen, midgetgolf, highropes of slackline. Er worden mini Mountainbike & Skike clinics gegeven (vanaf 12 jaar). Maar ook een potje voetballen of hockey is mogelijk op een van de vier kunstgrasveldjes. Voor de creatieveling is er de mogelijkheid om met bamboe objecten te bouwen.

Gast-organisaties

Tijdens de open dag zullen diverse samenwerkingsorganisaties en gebruikers van Op Noord zich presenteren.: o.a. InnoSportLab Speel & Beweeg! en Midgetgolfclub Woensel zullen acte de préséance geven. Senioren kunnen kennismaken met het beweegtoestel op het Olga Commandeurplein. Verder een kleine infomarkt met onder meer Toerclub Woensel en IJsclub Eindhoven.

Food en muziek op het terras tot 17.00 uur

Diverse vers bereide lekkernijen zullen aanwezig zijn, met op de achtergrond de klanken van vinyl. De koffie en bieren komen van kleine duurzaam producerende leveranciers.
Het terras & paviljoen zijn een prachtige ontmoetingsplek voor alle doelgroepen en leeftijden. Fris en modern ingericht, met het vele glas rondom en terras op het zuiden is het er goed toeven. Het terras zal open blijven tot 17 uur.

Instructeurs

Er zijn voldoende instructeurs aanwezig die de veiligheid bewaken. Zij staan tevens klaar om al uw vragen te beantwoorden over het aanbod en de mogelijkheden van Op Noord.

Op Noord, actief ontmoeten: een verrassende locatie voor iedereen!

Laat via onze Facebook-event weten of je aanwezig bent!