fbpx

Stoere en actieve kinderfeestjes

arrow-left beleef de dag van je leven bij Op Noordarrow-right

Een superleuk kinderfeestje bij Op Noord

Op zoek naar een leuk en sportief kinderfeestje? Op Noord heeft diverse actieve en stoere kinderfeestjes voor kinderen vanaf 6 jaar! Scrol naar onderen voor de activiteiten, tarieven & rechtstreeks reserveren.

Activiteiten

Een feestje begint altijd met een ontvangst met (onbeperkt) ranja en cake, waarbij de jarige de cadeautjes kan uitpakken. We reserveren hiervoor maximaal 30 minuten. Daarna zullen de kinderen de activiteit(en) gaan doen, onder begeleiding van onze instructeurs. De activiteiten duren tussen de 50 tot 60 minuten per spelonderdeel. Een kinderfeestje duurt dan bij 1 activiteit 1 uur (€10,50 p.p.) of  bij 2 activiteiten 2 uur  (€15,00 p.p.), ongeacht de tijd van vrij spelen op het Beweegplein.
Met ingang van 2019 worden alle feestjes aangeboden met onbeperkt ranja drinken, vanaf aankomst tot vertrek. Er wordt jullie een plek op of rondom het terras toegewezen, waar jullie de gehele middag van gebruik kunnen maken. bij slecht weersomstandigheden, verhuizen we vanzelfsprekend naar binnen in het paviljoen.

Beweegplein

Er kan een keuze gemaakt worden uit diverse activiteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van jouw kind. Na het kinderfeest kunnen de kinderen vrij spelen op ons Beweegplein. Denk aan voetballen op 1 van de 4 kunstgrasveldjes of dansen onder de dansboog.

Lekker eten

Wil je de activiteit lekker afsluiten? Dat kan met een frietjesmenu of zelf pannenkoeken bakken, voor maar € 4,50 p.p. extra. Bij het midgetgolf kinderfeestje a € 9,00 is het frietjesmenu inclusief.

Minimum aantal kinderen is 6 (bij een lager aantal brengen we 6 in rekening). De feestjes kunnen bij ons online worden geboekt voor dinsdag tot en met zaterdag. Op zondagen tijdens het hoogseizoen nemen we uitsluitend boekingen voor het kinderfeestje midgetgolf aan. Bij slecht weer of plotselinge ziekte van een kind kan een kinderfeestje tot 48 uur voor aanvang kosteloos worden geannuleerd, of worden omgeboekt naar een nieuwe datum.
Let op! Een kinderfeestje is bij ons actief, zorg daarom voor stevig (sport)schoeisel en kleding. Geen (teen)slippertjes en jurkjes.


Midgetgolf kinderfeest

Ontvangst met ranja en cake

Sla je slag op de 18 holes midgetgolfbaan

Afsluiting met frietjes menu

Vrij spelen op het Speel & Beweegplein

Onbeperkt ranja drinken van ontvangst tot vertrek

€ 9,00 inclusief frietjesmenu

Reserveer direct

Kinderfeest 1 activiteit

Ontvangst met ranja en cake

Eén keuze activiteit (1 uur)

Vrij spelen op het Speel & Beweegplein

Onbeperkt ranja drinken van ontvangst tot vertrek

€ 10,50

Pannenkoeken bakken of
frietjesmenu €4,50 extra

Reserveer direct

Kinderfeest 2 activiteiten

Ontvangst met ranja en cake

Twee keuze activiteiten (2 uur)

Vrij spelen op het Speel & Beweegplein

Onbeperkt ranja drinken van ontvangst tot vertrek

€ 15,00

Pannenkoeken bakken of
frietjesmenu €4,50 extra

Reserveer direct

Wat bezoekers vertellen…

“Een kinderfeestje moet een feestje zijn. Met dank aan de zeer enthousiaste begeleiders van Op Noord heeft Sarah een fantastische middag gehad. Klimmen & klauteren was erg spannend en bij het boogschieten kon ieder kind goed meedoen. Daarna nog twee uur vrij gespeeld op het beweegplein. Tot slot hebben we nog frietjes gegeten met z’n allen, wat het feest compleet maakte. Medewerkers Op Noord, bedankt.”
Lydia Peters