040-2568862 info@opnoord.nl

Klimmen & ravotten

arrow-left beleef de dag van je leven bij Op Noordarrow-right

Een kinderfeestje bij Op Noord

Op zoek naar een leuk en sportief kinderfeestje? Op Noord heeft diverse actieve en stoere kinderfeestjes voor kinderen vanaf 6 jaar! Scrol voor de diverse activiteiten naar onder aan de pagina.

Een feestje begint altijd met een ontvangst met ranja en cake, waarbij de jarige de cadeautjes kan uitpakken. Hiervoor vragen we minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Daarna zullen de kinderen de activiteit(en) gaan doen, onder begeleiding van onze instructeurs. De activiteiten duren tussen de 50 tot 60 minuten per spelonderdeel. Hetgeen betekent dat een feestje 1 of 2 uur duurt, ongeacht de tijd van vrij spelen op het Speel & Beweegplein.

Er kan een keuze gemaakt worden uit diverse activiteiten, passend bij de leeftijd en de interesses van jouw kind. Na het kinderfeest kunnen de kinderen vrij spelen op ons Speel & Beweegplein.

Wil je de activiteit lekker afsluiten? Dat kan met een frietjesmenu of zelf pannenkoeken bakken, voor maar € 4,00 p.p. extra. Bij het midgetgolf kinderfeestje a €8,00 is het frietjesmenu inclusief.

Er dienen minimaal 6 kinderen mee te doen aan het kinderfeestje.
De feestjes kunnen bij ons online worden geboekt voor maandag tot en met zaterdag. Op zondagen tijdens het hoogseizoen nemen we uitsluitend kinderfeestje midgetgolf boekingen aan.

 

Maak hieronder de keuze voor midgetgolf, 1 of 2 activiteiten en reserveer direct!

icon-midgetgolf

Midgetgolf kinderfeest

Ontvangst met ranja en cake

Sla je slag op de 18 holes midgetgolfbaan

Afsluiting met frietjes menu

Vrij spelen op het Speel & Beweegplein

€ 8,00 inclusief frietjesmenu

cta-arrow

Reserveer direct

 

Kinderfeest 1 activiteit

Ontvangst met ranja en cake

Eén keuze activiteit (1 uur)

Vrij spelen op het Speel & Beweegplein

€ 9,00

Pannenkoeken bakken of
frietjesmenu €4,00 extra

cta-arrow

Reserveer direct

 

Kinderfeest 2 activiteiten

Ontvangst met ranja en cake

Twee keuze activiteiten (2 uur)

Vrij spelen op het Speel & Beweegplein

€ 13,00

Pannenkoeken bakken of
frietjesmenu €4,00 extra

cta-arrow

Reserveer direct

Heb je vragen, neem dan hier contact met ons op!

Wat bezoekers vertellen…

“Een kinderfeestje moet een feestje zijn. Met dank aan de zeer enthousiaste begeleiders van Op Noord heeft Sarah een fantastische middag gehad. Klimmen & klauteren was erg spannend en bij het boogschieten kon ieder kind goed meedoen. Daarna nog twee uur vrij gespeeld op het beweegplein. Tot slot hebben we nog frietjes gegeten met z’n allen, wat het feest compleet maakte. Medewerkers Op Noord, bedankt.”

Lydia Peters